Lépjen kapcsolatba velünk

Választás 2018

Magyargyűlölő EP vezér, a Momentum példaképe is beállt a kampányba

Guy Verhofstadt

A Momentum Magyarországra hozta Orbán Viktor ősellenségét – írja cikkében a Zoom.hu-n. A portál persze téved, Guy Verhofstadt nem csak Orbán, az egész ország ellensége.

Ez a belga EP-képviselő megtestesít talán mindent, amitől ezt az országot védeni kell. Az Európai Parlament liberális frakcióvezetője szerint minden uniós tagállamnak olyannak kellene lennie, mint a Trudeau által vezetett Kanada, a gendersemlegesség, liberálfasizmus és migránsimádat fellegvára.

A Momentum rendezvényén szónokló belga politikus a következőket mondta a magyar választásról:

“Európában most mindenki Magyarországra figyel. Ez nem egy a sok választás közül, amit különböző európai országokban tartanak. Egész Európa Önökre Figyel.”

Célpontban Magyarország

Verhofstadt a teljes antitézise annak a nemzeti konzervatív politikának, amire Magyarországnak szüksége van. A hazánkkal szembeni hadjárata 2015-től kezdve kapcsolt magasabb fokozatra, miután a migránsválság kiélezte a globalizmus és nemzetállamok közötti feszültséget.

Azóta a liberális szájkaratemester minden adandó alkalmat megragad, hogy valahogy kitessékelje Magyarországot és Lengyelországot az EU-ból. Intenzíven lobbizik azon, hogy a Néppárt kizárja a soraiból a Fideszt, és hogy az uniós testületek eljárások sorát indítsák Magyarország ellen.

A migránsválság tetőfokán egyfajta náci diktatúraként tekintett a magyar vezetésre Verhofstadt, szemben az örökké befogadó és liberális Kanadával, ahol nem szögesdrót, hanem egy idétlen zoknikat viselő PR-miniszterelnök, Justin Trudeau szoros ölelése várja az érkezőket.

Az EP-vezér nem most avatkozik be először az ország belügyeibe, intenzíven kampányolt a kvótanépszavazás igenjei mellett (Totális siker az elért 1 százalék…). De intenzíven felszólalt a mindenkori nemzeti konzultációk és a CEU bezárása ügyében is.

Vehofstadt örökös érvelése, hogy Orbánnak mennyire kellenek az uniós csekkek, míg az európai értékeket nem kéri. Azt már nem említi, hogy egyrészt az alapításkor lefektetett európai értékek nem azonosak a mostaniakkal, másrészt meglehetősen vitatható, hogy ki profitált többet a másikból, Magyarország az unióból, vagy fordítva…

A libsi vezér közkedvelt eszköze a második világháborús népirtások és a kegyetlen diktatúrákhoz történő hasonlítgatás. Nem egyszer emlegett Auschwitzot a lengyelek kampcsán, míg egy ízben könyvégetést vizionált a Kossuth téren. A szemében Orbán már volt Hitler, Sztálin és Brezsnyev is. Náci propagandával és náci eszközökkel vádolja a magyar kormányt.

Verhofstadt megtestesíti mindazt, amitől óvni kell az országot. A globalista bevándorláspárti nemzetállamokat felszámoló neoliberális modern fasizmus, ami végleg felszámolná nemzetünk mostani jellegét.

A belga vezérnek igaza van, Európa Magyarországra figyel. Ne felejtsünk el üzenni nekik.

Választás 2018

Az ellenzék Top5 mítosza a választásról: #4 Többen szavaztak ránk, mint a Fideszre

A negyedik mítosz: Többen szavaztak az ellenzékre, mint a Fideszre – HAMIS

Sok változatban hallottuk ezt az állítást, de a számok mást mutatnak.

Az összes parlamentbe került ellenzéki pártra 2.487.774 fő szavazott, míg a Fidesz-KDNP listájára 2.824.647 fő

A különbség 336.873 szavazat, ennyivel kaptak többet a kormánypártok, mint a teljes parlamenti ellenzék.

Ez abszolút többség, a tisztán listás eredmények alapján is, ami egy párt részáről egyedülálló politikai teljesítmény az Európai Unióban.

 

Előző cikkeink:

Első mítosz: Az igazságtalan választási rendszer miatt nyert a Fidesz – HAMIS

Második mítosz: A Fidesz elveszítette a fiatalokat és a diplomásokat, csak örgek és képzetlenek szavaztak rájuk – HAMIS

Harmadik mítosz: A választópolgárok hibáztak – HAMIS

 

Tovább olvasom

Kategória

Legutóbbi bejegyzések

Legolvasottabb cikkek