Lépjen kapcsolatba velünk

Stop Brüsszel

Magyarországra figyel a világ: “Az EU jövője a budapesti csatában dől el”

Egy szaúd-arábiai angol nyelvű portál arról ír, hogy a 2018-as magyar választás tétje túlmutat Magyarországon. A lap szerint most az európai emberek véleményét képviselő Orbán Viktor patrióta politikája áll szemben a Brüsszel álláspontját képviselő baloldallal.

Orbán, a Visegrádi Csoport és valamennyi euro-lázadó megállítása elsődleges cél az Európai Unió számára, amely kulcsfontosságú dátumnak tartja a közelgő magyar választásokat.

Ha a Fidesz nyer április 8-án, akkor a brüsszeli bürokraták ellen lázadó európai mozgalom új erőre kaphat, ami azt eredményezheti, hogy a V4-ek hamarosan V12-re egészül majd ki.

A szaúdi lap cikke szerint a 2018-as választáson nemcsak Magyarország kormányzásáért folyik a harc, de azért is, hogy folytatódhasson Brüsszel antidemokratikus döntései ellen felkelt európai nemzetek lázadása is.

A V4-ek, Orbán Viktor és Jaroszlav Kaczynski fellépésének köszönhetően ugyanis egyre komolyabban borsot törnek az általuk európai Szovjetúniónak tartott Brüsszel bürokratáinak orra alá – írja a szaúdi lap.

Stop Brüsszel

Soros visszavonulóban: A CEU is Bécsbe készül áttelepülni

Soros György úgy döntött, hogy a magyar kormány ellenállása miatt Budapestről Bécsbe költözteti az egyetemét – írta a svéd rádió értesülésére hivatkozva a Breitbart London hírportál. A CEU-val kapcsolatos végleges döntés júniusban várható, de az inzézmény rektorhelyettese, Fodor Éva szerint már aláírtak egy ingatlanszerződést az osztrák fővárosban az egyetem további működtetése céljából.

Az Open Society Alapítvány a héten szintén bejelentette, hogy Budapestről Berlinbe helyi át az irodáját.

 

Tovább olvasom

Kategória

Legutóbbi bejegyzések

Legolvasottabb cikkek