Lépjen kapcsolatba velünk

Kulturális háború

A sötétség órája: Húsvétkor sem szünetel a templomrombolás Németországban

A történelmi templomok lerombolása komoly üzenetet hordoz Németországban, állítja egy baden-württembergi bencés szerzetes.

Egy történelmi német templom lerombolása a németországi Immertath-ban

Az utóbbi öt évben kétezer templomot számoltak fel Németországban, miközben az iszlám rohamosan terjeszkedik. Szaúd-Arábia 200 új mecset építését vállalná, segítve a tömeges migrációval érkezetteket vallásuk gyakorlásában. Új mecset húznak fel többek között a Baden-Württemberg tartománybeli Karlsruhéban és Echterdingenben, illetve Türingiában, Erfurt környékén is.

Ultramodern óriásmecset Kölnben

Németországban már nagyon sok éve létesítenek mecseteket az épületek hátsó udvarán. Augustinus, bencés szerzetes úgy véli, hogy a mecset is egy szimbólum, jelképezi, hogy ezek az emberek megérkeztek, és gyakorolni akarják a saját vallásukat.

A muszlimok észre fogják venni szerinte, hogy a keresztények közül milyen kevesen járnak templomba.

Ez a muszlimok számára azt jelenti, hogy az övék az igaz vallás, mert a kereszténységnek már nincsenek hívei, teljesen kiüresedett, emelte ki a szerzetes.

Augustinus barát úgy látja, hogy nagyon sokat kellene tennünk azért, hogy ezt megakadályozzuk.

Európa népeinek legalább érezniük kellene, hogy ez az út a semmibe vezet.

Ha a templomaink elpusztulnak, velük együtt sokkal több minden pusztul el, mint egy vallás, mutatott rá. A szerzetes arról is beszélt, hogy közösségük néhány éve feloszlott, mert nem volt utánpótlás. Az egykori bencés kolostor ma üresen áll. Mint elmondta: a folyamat azóta felgyorsult, az utóbbi 25 évben csaknem a felére csökkent a vallásukat gyakorló keresztények száma.

Kulturális háború

Budapestre hívták díszvendégnek a HIV-fertőzött transzvesztita sztárt

PETÍCIÓ!

Itt tiltakozhatsz Conchita Wurst meghívása ellen!

Ma jelentette be a “szakállas nőként” elhíresült Cochita Wurst, hogy HIV-fertőzött. A transzvesztita sztár 2014-ben Eurovízós Dalversenyt nyert. Évek óta titkolta fertőző betegségét, csak azt követően lépett a nyilvánosság elé, miután egy “barátja” meg akart ezzel zsarolni. A Budapesti Pride szervezői idén januárban jelentették be, hogy az idei LMBTQ-fesztivál díszvendége Conchita lesz. Bízunk benne, hogy döntésüket felülbírálják, és a fertőzőtt énekest nem engedik a budapesti utcákon a tömegbe.

 

 

Tovább olvasom

Kategória

Legutóbbi bejegyzések

Legolvasottabb cikkek